Bota

Senatori i shtetit të Minesotës, Calvin Bahr shfaqet pa këmishë në mbledhjen legjislative të Zoom

Një senator i shtetit te Minesotes, Calvin Bahr,  u kap në një situatë të sikletshme kur u shfaq pa këmishë gjatë një takimi legjislativ te Zoom.

Në fund të një takimi nëntë-minutësh të Zyrës së Auditorit Legjislativ të Minesotës në Zoom të hënën, kreu i takimit dukej se po thërriste të pranishmit pasi kamera tregonte anëtarë të ndryshëm që ishin të pranishëm në internet. Kur u thirr senatori i shtetit republikan, Calvin Bahr, ai u përgjigj, “Po” dhe ekrani i tij i zi u ndez për pak kohë.

Për rreth një sekondë, në 6 minuta e 43 sekonda, ekrani i Bahr-it e tregoi atë të shtrirë pa këmishë në shtrat, i mbuluar kryesisht nga një batanije.

Paraqitja e tij tërhoqi gjithashtu vëmendjen; ai shfaqi një animacion nga filmi vizatimor “I’m Just a Bill” i Schoolhouse Rock .

Bahr e kuptoi shpejt fatkeqësinë e tij dhe fiku ekranin e tij, duke u kthyer përsëri në një ekran të zi të mbivendosur me emrin e tij.

Të paktën dy pjesëmarrës në takimin personal u pane duke qeshur në sfond për disa sekonda më pas. Bahr, një pronar biznesi, u zgjodh fillimisht në Dhomën e Shtetit në 2016, më pas u zgjodh në Senatin e shtetit në 2022. /Washington Examiner/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button