Rajoni

Greqia miraton buxhetin e reduktuar

Megjithë kundërshtimet e opozitës, Parlamenti i Greqisë ka miratuar, 156 vota për dhe 142 kundër, buxhetin për vitin 2011, i cili parasheh masa edhe më të ashpra financiare. 

Para parlamentit, kryeministri Papandreou theksoi se mbetet “i vendosur” që t’i bëjë të gjitha ndryshimet e mundshme për nxjerrjen e vendit nga kriza. 

“Megjithë vështirësitë, unë jam optimist”, tha ai. 

Miratimi i buxhetit grek është bërë përderisa vazhdojnë protestat e sindikalistëve dhe kritikat e shtuara brenda Partisë Socialiste në pushtet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button