Kronika

Manjani: Transformimi i sistemit gjyqësor nuk ka kthim mbrapa

Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani foli paraditen e së premtes mbi pezullimin e ligjit të “Vetting”-ut nga Gjykata Kushtetuese, duke thënë se tashmë ka nisur rruga për transformimin e sistemit gjyqësor dhe kjo rrugë “nuk ka kthim mbrapa”.
“Kemi shprehur në mënyrë të qartë dhe të prerë vullnetin politik në Parlament për të transformuar sistemin gjyqësor dhe nuk ka kthim mbrapa. Gjykimi kushtetues është vlerë e shtuar e procesit, por shpejtësia që duhet të fillojë zbatimi i reformës në drejtësi është e rëndësishme më tepër për qytetarët sesa për proceset e integrimit”, deklaroi Manjani.
“Ne duhet të fillojmë t’i besojmë gjykatave dhe në këtë pikë nuk jemi në rrugën e duhur”, shtoi ministri.

Related Articles

Nje koment

  1. Manjani.SHBA BE te sjellin NATO ne Tirane dhe te bombardohen kopete e fashizmit te Sali Berishes dhe Gjykata kushtetutese qe te clirohet populli shqipetar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button