Politika

Mbledhje qeverie në Berat-Axhenda e punimeve të “Rama 2” gjatë dy ditëve

Mbledhja e radhës së qeverisë do të zhvendoset në Berat dhe do të zhvillohet gjatë këtyre dy ditëve, në kuadrin e planit të hartuar në fillimin e mandatit. Kryeministri Edi Rama do të diskutojë me banorët e qarkut për guroret e mbyllura dhe pyllëzimin e zonës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button