Ekonomia

Sa përqind e lëndëve narkotike do lejohen në barna? – Ndryshon ligji për kanabisin, lejohet kultivimi për qëllime mjekësore dhe industriale

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button